Op maandag 20 februari was er een openstelling voor meer informatie over de plannen van het gebouw aan de Spanbroekerweg 162. Op dit moment is het plan om 54 huurappartementen te realiseren variërend in grootte op de locatie in een nieuw te bouwen pand(en). De huur van deze appartementen zullen variërend zijn.

De DSO heeft hierbij de wens uitgesproken, dat eigen inwoners eerst de kans krijgen. Ook hebben wij aangegeven dat uit ons onderzoek blijkt dat voor starters de voorkeur hebben voor het kopen van een appartement.

De bestaande bebouwing maakt plaats voor nieuwbouw. Op het achtererf is het plan dat er een bergingen (fiets) terrassen, 49 parkeerplaatsen in een parkachtige setting komen.

De ontwikkelaar Elfi vraagt de dorpsraad en buurtbewoners om mee te denken met de plannen en verwelkomt elke feedback.

Meer informatie kunt u vinden op https://spanbroekerweg162.nl/ en daar kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief over de bouw.